02.02.2019 Olağan Genel Kurul Toplantısı
facebook-paylas
 

02.02.2019 Olağan Genel Kurul Toplantısı

Taraklı Ziraat Odası’nda 6.Genel Kurul yapıldı. Genel kurulda tek aday olan Ruhi Avdan 3.kez Ziraat Odası Başkanlığına seçildi. Taraklı Belediye Düğün salonunda gerçekleşen Genel kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşını okunmasının ardından faaliyet ve hesap raporları okundu. Oya sunulan raporlar genel kurula katılan delegelerin oyu ile ibraz edildi. 

 

Divan Başkanlığını Sapanca Ziraat Odası başkanı Necati Başar, Başkan yardımcılığına Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar, Katip üyeliklerine Kaynarca Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakar, ve Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş seçildi.

 

Tarımsal alanda çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek tarımsal ve hayvancılık alanında projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan,’’ İnşallah bundan sonraki görev sürecimizde de güzel hizmetler etmeye devam edeceğiz. Genel kurulumuza katılan herkese teşekkür ediyorum’’Dedi.

 

20 delegenin oy kullandığı seçimde oyların hepsini alan Avdan, yeniden başkan seçildi. Genel kurulda, Salih Önder, Mesut Bayrakdaroğlu, Mehmet Esen, Mustafa Arslan, Erdal Özen, Halit Gündüz, Selami Öztürk, Naci Şirin, Ahmet Alp, Ali Çamdibi, Yasin Kara, Yaşar Çetin ve Fetih Esen seçilirken, yedek üyeliklere Cemalettin Özer, Kenan Avcı, Şaban Kaya, Adnan Ateş, Nemci Acar ve İsmail Doğan seçildi.

 

Genel kurula, Taraklı Kaymakamı Okan Dağlı, AK Parti ilçe Başkanı Erdal Özen, MHP İlçe Başkanı Halim Cingöz, Cumhur İttifakı adayı İbrahim Pilavcı, Sapanca, Pamukova, Erenler, Karapürçek, Adapazarı, Geyve, Kaynarca ve Karasu Ziraat Odaları Başkanları, Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz, Muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

Kaymakam Okan Dağlı Genel Kurul sonrası yeniden Başkan seçilen Ruhi Avdan'ı tebrik etti

Genel Kurul sonrasında ise Pilav ve ayran ikramı yapıldı.