Geleneksel tatlar tarih kokan Taraklı'da..
facebook-paylas

Geleneksel tatlar tarih kokan Taraklı'da..

Taraklı’da ilk kez gerçekleşen Geleneksel tatlar tarih kokan Taraklıda Dev yemek yarışması Taraklı Kaymakamı Okan DAĞLI , Belediye Başkanı İbrahim PİLAVCI, Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi AVDAN ,Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki AÇIKGÖZ,Sakarya Aşçılar pastacılar Derneği Başkanı Hatice AKMAN,Milli Eğitim müdürü Serkan KORKMAZ ,Daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile açılışı yapıldı.

“Geleneksel Lezzetler ve Tarih Kokan Taraklı” yemek yarışması Gala ödül töreni’ne ise Sakarya Valisi A.Hamdi Nayır, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve protokol üyeleri ile birlikte katılan ile birlikte katılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Taraklı’nın ilk Kaymakamı Seyfullah Hacımüftüoğlu katıldı.

Yarışmaya katkılarımızdan dolayı ziyarette bulunan çok programlı Anadolu lisesi Müdürü Sn Timuçin ÇETİNERE'e hediyelerinden dolayı odamız adına çok tşk ederiz.